Header_evenementenpagina.jpg


Leuk dat u er bij bent:
de kennissessies van Remeha!


De ontwikkelingen in de markt volgen zich de afgelopen twee jaar, meer dan ooit, in een razend tempo op. Deze ontwikkelingen bieden enorme kansen voor zowel installateurs, adviseurs en woningcorporaties.

We praten u hier graag over bij tijdens één van onze vijf kennissessies: ‘Van energietransitie naar businesstransitie’. Hoe kunt u bijvoorbeeld inspelen op de dwingende wet- en regelgeving? En welke innovaties komen er aan?

Let op! De sessie bij ICBuBo in Rotterdam is vol! Schrijf u nu in voor de wachtlijst voor een tweede sessie in deze regio begin 2019.


Programma
15.45 - 16.00 uur Ontvangst 

16.00 - 17.15 uur Plenair programma
* Visie en Innovaties (Idse de Wit)
* De dwingende wet- en regelgeving (Harm Valk)

17.30 - 19.00 uur Parellelsessie 1
* Van lead naar opdracht: hoe verdien ik geld met de energietransitie?
* Aandachtspunten bij een (duurzame) installatie

17.30 - 19.00 uur Parallelsessie 2
* Voor elk ambitieniveau een passende oplossing
* Het geluid van een warmtepomp

19.00 - 20.30 uur Netwerkborrel en buffet


Meerder lokaties
De kennissessies vinden plaats op 5 lokaties in het land. De aftrap in Apeldoorn op 1 november en de sessie in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen hebben inmiddels plaatsgevonden.

Hieronder ziet u welke kennissessies er in de komende periode nog meer plaats vinden bij u in de buurt. Er is een beperkt aantal plaatsen per lokatie.

Let op! De sessie bij ICBuBo in Rotterdam is vol! Schrijf u nu in voor de wachtlijst voor een tweede sessie in deze regio begin 2019.

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in voor uw aanmelding. Nadat u op de knop aanmelden geklikt heeft verschijnt het bedankscherm. Ook ontvangt u direct een bevestiging van de ingevulde gegevens per e-mail. Is dit niet het geval? Neem dat contact op via evenementen@remeha.nl.

Neemt u een collega mee? Deze dan graag separaat aanmelden!